Несто 2000 ЕООД

Описание:
Здравейте,
ние сме фирма която произвежда поточни линии за течности. Компанията е основана през 1996 година в гр. Пазарджик, с. Драгор. Изработваме както стандартно, така и не стандартно оборудване. Екипът ни от висококвалифицирани служители изработва и обслужва машините ни не само в България, но и зад граница. По статистика, фирма Несто 2000 ЕООД е водеща в производството на машини за олио в България. Работим с Европейски програми. Държим нашите клиенти и сътрудници да знаят, че цената на всяка машина се сформира от капацитета на машината. На 97 оборудването се изработва в нашата производствена фабрика.
Искам също да Ви уведомя, че компанията създава машините по чертеж и желание на клиента, както и изработва нестандартно оборудване.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 599
Несто 2000 ЕООД в Пазарджик можете да намерите на телефон 034 44 50 22. Фирмата извършва дейност "Машинни и резервни части - производство и търговия".
Информацията за фирма Несто 2000 ЕООД е обновена на: 20.02.2014 г.

Още фирми от Машини и оборудване


МАХТЕК ЕООД

Пловдив, ул. Анри Барбюс 20

Стройрент

София, бул. Ботевградско шосе №273
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.