Леястом ЕООД

Описание:
В Леястом ЕООД разчитаме на опитен инженерен екип, който е в състояние да разработи най-оптималните решения за клиентите на фирмата. Непрестанно следваме индустриалните тенденции, в усилията си към по-активно намиране на новаторски решения, за уникалните потребности на нашите партньори. Работим последователно и в екип с тях още от етапа на създаване, на прототип, за да се оптимизира целия процес по дизайна и за по-ефективното използване на наличните ресурси.

Производствения цикъл на Леястом започва от дизайна на частите и техните изпитвания с помощта на различни процеси за софтуерна симулация. Съобразно получените резултати и предпочитания от страна на потребители, всички серийни и прототипни, моделни екипировки във фирмата се произвеждат, чрез CAD-CAM софтуер.

Фирмата разполага и със завод за механична обработка с голям брой машини за груба и окончателна механообработка на отливките, по-голямата част от които имат ЦПУ.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 355
Леястом ЕООД в Сливен можете да намерите на телефон 044623701, 0897 805 032. Фирмата извършва дейност "Метални изделия, конструкции и профили".
Информацията за фирма Леястом ЕООД е обновена на: 18.12.2011 г.

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.