Профирмс ЕООД

Описание:
Profirms. bg е счетоводна фирма, която предлага правни и счетоводни услуги на изгодни цени. Това е така благодарение на това, че фирмата е изградила своите принципи и методи. А именно да се запознае с вашия бизнес и да предостави най-добрата оферта за фирмата ви.

Ако искате да поставите основите на бъдещия си бизнес, Profirms. bg е на ваше разположение. Всички фирми, които биват регистрирани ползват един безплатен месец счетоводно обслужване. Това се прави с цел да се запознаем подробно с бизнеса ви и да имаме възможност да определим най-добрата цена, която да задоволява нуждите на клиента.

Услугите, които предлагаме, включват: счетоводно обслужване на фирма, регистрация на фирма – ЕООД и ООД, регистрация по ДДС, регистрация на ЕТ и АД, закриване на фирма, прехвърляне на дружествени дялове, прехвърляне на фирма, смяна на управител и още много други.
Можете да посетите офиса на кантората, който се намира в центъра на София, на адрес ул. „Христо Белчев“, №2, етаж
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 130
Профирмс ЕООД в София можете да намерите на телефон 0877 901 730. Фирмата извършва дейност "Управленско и бизнес консултиране".
Информацията за фирма Профирмс ЕООД е обновена на: 08.04.2019 г.

Още фирми от Професионални и бизнес услуги


Асими ЕООД

София, кв. Павлово, ул. Голям Братан ...

АДП-Смолян ООД

Смолян, ул.Рада Казалиева 1

Профирмс ЕООД

София, ул. Христо Белчев 2, ет.5

ПанМан Трейдинг ЕООД

Благоевград, Отдих 1, ж.к.Еленово, 125
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.