ЗП Станка Обрешкова – с. Бояново.

Описание:
БИОТОР /ЛУМБРИКАЛ/ - цена 200 лв. за 1000 литра. При количества над 5000 литра договаряне.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА:Биоторът представлява екологично чист биопродукт и отговаря на всички стандарти за почвен обогатител и подобрител. Произведен е при преработката на органични отпадъци от червени калифорнийски червеи с прилагането на съвременна биотехнология. Той е възможно най-пълноценният продукт за получаване на здрава и чиста почва и екологично чиста растителна продукция.
ПРИЛОЖЕНИЕ:Биоторът се използва за трайно подобрение на изтощени и разрушени почви, както и за възстановяване и повишаване на почвеното плодородие. Използва се за непосредствено торене, като комплексен тор с продължително действие в цветарството, зеленчукопроизводството, за създаване на трайни насаждения и други.


ЗЕЛЕНЧУКОВИ КУЛТУРИ ПРИ БИОЛОГИЧНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ
Използват се от 100 до 500 литра/дка в зависимост от конкретната почвена характеристика. При сеитба на гнездо, биоторта се разпределя равномерно по всички
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 394
ЗП Станка Обрешкова – с. Бояново. в Ямбол можете да намерите на телефон 0878951534. Фирмата извършва дейност "Агрохимически препарати - торове и растителна защита - производство".
Информацията за фирма ЗП Станка Обрешкова – с. Бояново. е обновена на: 15.03.2010 г.

Още фирми от Селско и горско стопанство


AGRI

София, София

ГУМИ ЗА ТРАКТОРИ

Стара Загора, ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 26

Ависта

Варна, ул. "Одрин 1"
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.