АСД Концепт ЕООД

Описание:
Дружеството развива дейност по почистване на входове, офиси, банки, сгради (обществени, ведомствени), училища, детски градини и домове. Базираме се на опита на близо 100 годишна традиция. Пипенброк- Германия притежава близо 60 % от пазарният дял в сферата на почистващите услуги на територията на страната и има широко развита мрежа от представителни офиси в Австрия и Швейцария. Собственост на фирмата е намиращият се в град Ханау завод за производство на професионални почистващи препарати с търговска марка Планол.
С помощта на високо квалифициран персонал преминал обучение в Германия дружеството стартира етап от програма за ограничаване на разходите по почистване и хигиенизиране с около 20% .
Целта е да се оптимизира почистването като се използват специални програми изработени според спецификата на всеки обект.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 507
АСД Концепт ЕООД в Пловдив можете да намерите на телефон 0893601111. Фирмата извършва дейност "Почистване на офиси и сгради".
Информацията за фирма АСД Концепт ЕООД е обновена на: 16.02.2012 г.

Още фирми от Професионални и бизнес услуги


Асими ЕООД

София, кв. Павлово, ул. Голям Братан ...

Instaevil

София, Студентски град

Лустро Кеър ООД

Пловдив, 4201 с. Бенковски , ул.27-ма 9

Хамали 72 еоод

София, Младост 4 блок 456 16
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.