Vision Express Супер Оптика

Медицина и здравеопазване
Оптики
Населено място: София - град / София
Адрес: бул.Ситняково 48, Сердика Център София
Уеб сайт: www.visionexpress-bg.com
Описание:
Vision Express Супер Оптика е част от най-голямата европейска група с магазини за оптика – Grand Vision, в 40 държави и разполагаща с над 4000 оптики на световния пазар.

В оптиките Vision Express Супер Оптика всеки клиент може да получи своите очила за 1 час, при условие, че магазинът разполага с препоръчаните стъкла на склад. Това е възможно и благодарение на нашия професионален екип и пълно оборудвани лаборатории с най- нови и висококачествени уреди.

Всеки магазин предлага от 500 до 1000 мъжки, дамски и детски рамки на витрина на различни марки- Vogue, Ray Ban, Humphrey’ s, Brendel, Guess, Skechers и други. Във Vision Express Супер Оптика можете да откриете богат избор от диоптрични стъкла, като цената за 1 бр. е от 9. 00 лв. и нагоре. В оптиките можете да намерите и богат асортимент от слънчеви очила, контактни лещи, разтвори и аксесоари за тях.

Мисията на веригата Vision Express Супер Оптика е да създава модерни, приветливи и достъпни за всеки оптики на територията на Бъл
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 349
Vision Express Супер Оптика в София можете да намерите на телефон 02/9534205; 08884963217. Фирмата извършва дейност "Оптики".
Информацията за фирма Vision Express Супер Оптика е обновена на: 05.05.2011 г.

Още фирми от Медицина и здравеопазване


Subal-bg

Левски, ул.Патриарх Евтимий 39

Център Colonics

София, жк. Зона Б-5-3, ул. „Отец Паисий“ ...
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.