Преводаческа агенция EVS Translations

Описание:
Преводи на и от над 40 езика на база предоставяните услуги. Експертният персонал гарантира на клиентите, че нищо от вашия текст няма да се изгуби в превода. Услугите са така подготвени, че да се получават отлични преводи на най-разнообразни езикови двойки, винаги в изпълнение на крайния срок и са идеални за регистрирани на фондовата борса компании, които разполагат с кратки срокове и големи обеми, както и за компании, които се нуждаят от висококачествени преводи. Изключителното качество на преводите ни е в резултат на нашата политика за изграждане на интензивни и дългосрочни взаимоотношения с клиентите и благодарение на големия екип от вътрешни преводачи.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 343
Преводаческа агенция EVS Translations в София можете да намерите на телефон 02-9805668 . Фирмата извършва дейност "Превод, легализация и набор на текст".
Информацията за фирма Преводаческа агенция EVS Translations е обновена на: 19.08.2011 г.

Още фирми от Професионални и бизнес услуги


Асими ЕООД

София, кв. Павлово, ул. Голям Братан ...

Instaevil

София, Студентски град

Лустро Кеър ООД

Пловдив, 4201 с. Бенковски , ул.27-ма 9

Хамали 72 еоод

София, Младост 4 блок 456 16
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.