Gumi3 - Зимни, Всесезонни и Летни Гуми!

Коли и транспорт
Автомобилни гуми
Населено място: Варна / Варна
Адрес: бул. Христо Смирненски №135
Уеб сайт: https://www.gumi3.com
Описание:
Gumi3 онлайн магазин за гуми, специализирал се в това да снабдява българския пазар с качествени продукти на добра цена. От своя опит знаем, какви са очакванията на хората, които търсят нови гуми. Постарали сме се да набавим огромен асортимент с най-разнообразни предложения в различните ценови диапазони.

Продуктовата ни гама включва модели от доказали се марки като Continental, Bridgestone, GoodYear и Michelin, но освен тях сме селектирали и не толкова популярни марки, които за сметка на това предлагат страхотно съотношение цена-качество. Предлагаме и страхотен избор от летни, зимни и всесезонни гуми.

На страниците на онлайн магазина ще откриете подходящо предложение, не само за леки коли, но и за мотори, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Разполагаме и с отделна секция с гуми за селскостопански машини и трактори.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 244
Gumi3 - Зимни, Всесезонни и Летни Гуми! в Варна можете да намерите на телефон 0878 60 02 60. Фирмата извършва дейност "Автомобилни гуми".
Информацията за фирма Gumi3 - Зимни, Всесезонни и Летни Гуми! е обновена на: 08.03.2019 г.

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2020 Firma.bg. Всички права запазени.