ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ CARNIVAL KIDS

Магазини
Облекла и аксесоари - магазини
Населено място: Варна / Варна
Адрес: -гр. София, Мол Сердика Център, The Mall, Мол Варна, Гранд Мол Варна, Мол Бургас Плаза
Уеб сайт: www.carnivalkids.com
Описание:
Атрактивните магазини на веригата CARNIVAL KIDS ще ви срещнат с най-новите модни тенденции в детските облекла и бебешки дрехи. Удобни, практични, елегантни и уникални, детските дрехи CARNIVAL KIDS даряват увереност, самочувствие и цветно настроение.
Нашата основна цел е да задоволим нуждите на българския потребител от висококачествени бебешки и детски дрешки и аксесоари. Заедно с това нашите цени са конкурентни и достъпни за всички. За нас от първостепенно значение са удобството и комфортът на детската дреха, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработена.
За по-голямо улесенение на нашите клиенти разработихме и нов интернет магазин: www. carnivalkids. com. Така всеки един клиент има възможност да направи поръчка от цялата страна – бързо, удобно и на спокойствие направо от дома си.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 473
ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ CARNIVAL KIDS в Варна можете да намерите на телефон 0889993372. Фирмата извършва дейност "Облекла и аксесоари - магазини".
Информацията за фирма ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ CARNIVAL KIDS е обновена на: 05.01.2012 г.

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.