Кафе- ресторант Руж

Населено място: Пловдив / Пловдив
Адрес: бул. Брезовско шосе 147
Уеб сайт: www.rouge.alle.bg
Описание:
Кафе- ресторант Руж отваря врати в 9. 00 и Ви предлага гостоприемството си до 23. 30 часа, всеки ден без прекъсване, разполага с голям паркинг, денонощна охрана, Wi fi и сутрешна преса.

В него ще намерите 110 места в интериорна зала впечатляваща със своя чар, уют и спокойствие, която в късните часове се преобразява и под червени светлини ресторанта се превръща в място, където може да се развихрите, да танцувате и да се наслаждавате на любимата си музика, да празнувате и да се забалявате с вашата компания или любим човек.
Пълната завършеност на интериор, концепция и функционалност, ще ви позволят да чувствате без усилие, както и да намирате без да търсите. Романтична вечер и среща с приятели, или интимна вечеря на свещи в тази дискретна и елегантна атмосфера, както и работен обяд или среща с бизнес партньори, съчетани със специалната атмосфера биха направили денят или вечерта Ви приятни и смислени. Средата в която ще решите да потърсите вкус и възприятие, ще Ви очарова със сво
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 356
Кафе- ресторант Руж в Пловдив можете да намерите на телефон 032940490, 0899893263, 0885287. Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма Кафе- ресторант Руж е обновена на: 12.01.2012 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.