Козаров Консултинг ООД

Описание:
Ние от „Козаров Консултинг“ ООД сме с над 10 годишен опит в произвеждането и монтирането на алуминиеви и иноксови парапети.
Алуминиевите парапети са предназначени за вътрешен и външен монтаж, подходящи за: Стълби, Балкони, Прегради, Френски прозорци и навеси.
Целта ни е да задоволим желанието, потребността и изискванията на нашите клиенти с високия си професионализъм творчество и креативността за получаването на най-добрия резултат обвързан с подходящата цена.
За алуминиевите парапети.
С избора си на алуминиев парапет вече сте няколко крачки напред, предимството на алуминиев парапет е в състава и структурата на техните профили и материали. Външните атмосферни влияния не оказват никакво негативно влияние като ръжда и потъмняване тъй като са покрити 12-14 микрона елуксация.
Разнообразието от натурални цветове и цветове с дървесен ефект придават модерен дизайн за всеки ваш проект.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 74
Козаров Консултинг ООД в София можете да намерите на телефон 0878855678, 0882539725. Фирмата извършва дейност "Строителни материали, елементи и конструкции - търговия".
Информацията за фирма Козаров Консултинг ООД е обновена на: 05.08.2017 г.

Още фирми от Строителство и недвижими имоти


ДИАМАР ИНМО ООД

Бургас, ж.к. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, бл. 89 А, ...

Слънчеви панели Sunstar.bg

София, бул. „Христо Ботев“ 101
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2018 Firma.bg. Всички права запазени.