Forest Parquet International LTD

Описание:
Форест Паркет Интернешънъл EООД е български производител на паркет. Фирмата разработва и произвежда масивен паркет, мебели от ПДЧ, МДФ и дърво в продължение на повече от 15 години.

Фабриката е разположена на площ от 100 000 м2 и е оборудвана с високо-технологични машини, гарантиращи високо качество на нашите продукти.

Фабриката е разделена на две производтвени бази: мебелно и паркетно производство.

Нарастващият успех на нашите продукти се дължи на дългогодишния опит в производството на качествени подови настилки и мебели.

Основната дейност на Форест Паркет Интернешънъл ЕООД е концентрирана върху производството на паркет от дъб, орех, акация и череша. Нашите продукти са проектирани така, че да бъдат подходящи за всички социални групи и за всеки вкус.

Основната цел на нашата фирма е да предлага висококачествени продукти достъпни за нашите клиенти, съобразени с европейските норми за стандарт и качество.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 344
Forest Parquet International LTD в Казанлък можете да намерите на телефон 0886894474. Фирмата извършва дейност "Паркети и ламинати - производство, продажба и монтаж".
Информацията за фирма Forest Parquet International LTD е обновена на: 18.07.2011 г.

Още фирми от Строителство и недвижими имоти


ДИАМАР ИНМО ООД

Бургас, ж.к. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, бл. 89 А, ...

Врати Порта Нова Стара Загора

Стара Загора, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ ...

Врати Порта Нова Пловдив

Пловдив, бул. 6-ти Септемви, 225 Б
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2018 Firma.bg. Всички права запазени.