Forest Parquet International LTD

Описание:
Форест Паркет Интернешънъл EООД е български производител на паркет. Фирмата разработва и произвежда масивен паркет, мебели от ПДЧ, МДФ и дърво в продължение на повече от 15 години.

Фабриката е разположена на площ от 100 000 м2 и е оборудвана с високо-технологични машини, гарантиращи високо качество на нашите продукти.

Фабриката е разделена на две производтвени бази: мебелно и паркетно производство.

Нарастващият успех на нашите продукти се дължи на дългогодишния опит в производството на качествени подови настилки и мебели.

Основната дейност на Форест Паркет Интернешънъл ЕООД е концентрирана върху производството на паркет от дъб, орех, акация и череша. Нашите продукти са проектирани така, че да бъдат подходящи за всички социални групи и за всеки вкус.

Основната цел на нашата фирма е да предлага висококачествени продукти достъпни за нашите клиенти, съобразени с европейските норми за стандарт и качество.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 407
Forest Parquet International LTD в Казанлък можете да намерите на телефон 0886894474. Фирмата извършва дейност "Паркети и ламинати - производство, продажба и монтаж".
Информацията за фирма Forest Parquet International LTD е обновена на: 18.07.2011 г.

Още фирми от Строителство и недвижими имоти


ДИАМАР ИНМО ООД

Бургас, ж.к. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, бл. 89 А, ...

АРХЛАЙН НИКОЛОВ ЕООД

Бургас, Ул." Св. Св. Кирил и Методий" , ...

Врати Експерт София

София, кв. Модерно Предградие, ул. Адам ...
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.