Счетоводна кантора Харалан Василев

Населено място: Хасково / Хасково
Адрес: бул. Освобождение 10
Уеб сайт: harivasilev.atwebpages.com
Описание:
Абонаментно счетоводно обслужване, еднократно годишно счетоводно и данъчно приключване, изготвяне на годишни данъчни декларации на физически и юридически лица, изготвяне на регистри и справки-декларации по Закона за данък върху добавената стойност, регистрации по ДДС, обработка на заплати, подаване на всякакъв вид информация в Националната агенция за приходите от името на клиента, изготвяне на трудови договори, регистрации на фирми, бизнес-консултации в областта на счетоводството, данъците, трудовото и осигурителното право.

В работата си използвам съвременен финансово-счетоводен софтуер, електронен подпис, интернет банкиране и се стремя да обслужвам клиентите си максимално бързо, като никога не подценявам качеството на услугите, които предоставям. Консултирам и помагам на клиентите си за избора и внедряването на търговски и складов софтуер, който най-добре ще се съчетае с техния вид бизнес. Възможност за онлайн обмен на данни.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 296
Счетоводна кантора Харалан Василев в Хасково можете да намерите на телефон 0878936139. Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма Счетоводна кантора Харалан Василев е обновена на: 11.03.2012 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.