финансово-счетоводна къща " КАПИТАЛ КОНСУЛТ "

Населено място: Плевен / Плевен
Адрес: ул. Земенхов 3, ет.2
Уеб сайт: www.fskkk.com
Описание:
водене на счетоводство на малки и средни фирми - двустранно счетоводство; определяне на счетоводната политика и изготвяне на индивидуален сметкоплан; обработване на счетоводна документация; изготвяне на трудови договори, оформяне на трудови и осигурителни книжки; изготвяне на ведомости за заплати и платежни документи към тях; изготвяне на дневници за ДДС и справки-декларации по ЗДДС; подаване на информация до НАП на хартиен носител и/или с електронен подпис; складово стопанство (отчитане на стоково-материални запаси, инвентаризация и др. ); отчитане на амортизация и преоценка на дълготрайни материални и нематериални активи; съставяне на междинни и годишни финансови отчети (баланс, отчети за приходите и разходите, за собствения капитал, за паричния поток и приложения) изготвяне на данъчни декларации; изготвяне на документи за статистиката; счетоводни справки за представяне пред трети лица.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 352
финансово-счетоводна къща " КАПИТАЛ КОНСУЛТ " в Плевен можете да намерите на телефон 0897907844. Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма финансово-счетоводна къща " КАПИТАЛ КОНСУЛТ " е обновена на: 11.10.2012 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.