Макс Технолъджи ЕООД

Населено място: София - град / София
Адрес: Александър Геров №18
Уеб сайт: www.maxtechnology.eu
Описание:
Макс Технолъджи ЕООД е фирма занимаваща се с аутсорсинг на ИТ услуги. Макс Технолъджи предлага на фирми и частни лица в София професионална компютърна поддръжка под формата на абонаментни планове или почасово обслужване. Към нас можете да се обърнете за решаване на софтуерни и хардуерни проблеми, проектиране, изграждане и поддръжка на кабелни и безжични мрежи, инсталиране и администриране на сървъри, почистване на вируси и нежелани програми, консултации и продажба на компютърна техника и консумативи, консултации за развитието на Вашата ИТ структура.
Знаем, че безпроблемната работа на компютърната техника и софтуер във Вашата организация е изключително важна за постигането на успешни бизнес резултати. Ние от Max Technology имаме за цел да използваме своите знания и опит, за да Ви осигурим тази стабилност, поемайки ролята на Вашия системен администратор. Винаги можете да се свържете с нас, за да поставим началото на едно успешно партньорство.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 316
Макс Технолъджи ЕООД в София можете да намерите на телефон . Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма Макс Технолъджи ЕООД е обновена на: 13.06.2012 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.