EKO Living House

Населено място: Ямбол / Ямбол
Адрес: ул.Цар Самуил 53
Уеб сайт: www.ekolivinghouse.com/
Описание:
Eko Living House е компания, която е превърнала мечтите на стотици клиенти в реалност. Нашата цел е да изградим дома Ви, с архитектура и стил, за които винаги сте желаели. Въпреки, че сме на пазара от две години, опита ни в този бранш е на повече от 7 години. През това врем ние се превърнахме в строителна и производствена компания с голям потенциал в България, а през последните години и в чужбина. Утвърдихме нашата позиция с надеждност и качество, а това с което се гордеем са доволните клиенти. Най-важните приоритети, на които се обляга нашия опит са качественото и бързо строителство.
Ние искаме нашите решения да бъдат ефективни, да се запазят природата чиста и непокътната, както и човешкото здраве, и да дадем възможност на нашите клиенти да реализират мечтите си, за да прекарват повече време с любимите си хора в собствения си дом. В крайна сметка, животът - това не е само работа . . .
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 330
EKO Living House в Ямбол можете да намерите на телефон 0988955922. Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма EKO Living House е обновена на: 29.03.2013 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2019 Firma.bg. Всички права запазени.