ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ CARNIVAL KIDS

Магазини
Облекла и аксесоари - магазини
Населено място: Варна / Варна
Адрес: -гр. София, Мол Сердика Център, The Mall, Мол Варна, Гранд Мол Варна, Мол Бургас Плаза
Уеб сайт: www.carnivalkids.com
Описание:
Атрактивните магазини на веригата CARNIVAL KIDS ще ви срещнат с най-новите модни тенденции в детските облекла и бебешки дрехи. Удобни, практични, елегантни и уникални, детските дрехи CARNIVAL KIDS даряват увереност, самочувствие и цветно настроение.
Нашата основна цел е да задоволим нуждите на българския потребител от висококачествени бебешки и детски дрешки и аксесоари. Заедно с това нашите цени са конкурентни и достъпни за всички. За нас от първостепенно значение са удобството и комфортът на детската дреха, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработена.
За по-голямо улесенение на нашите клиенти разработихме и нов интернет магазин: www. carnivalkids. com. Така всеки един клиент има възможност да направи поръчка от цялата страна – бързо, удобно и на спокойствие направо от дома си.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 406
ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ CARNIVAL KIDS в Варна можете да намерите на телефон 0889993372. Фирмата извършва дейност "Облекла и аксесоари - магазини".
Информацията за фирма ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ CARNIVAL KIDS е обновена на: 05.01.2012 г.

Още фирми от Магазини


Akropol

София, ул. „Цар Симеон“ 280, 1309 ж.к. Света ...

КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ

Стара Загора, бул. Христо Ботев 118, 6000

Врати Дорман Добрич

Добрич, ул. Генерал Гурко 11 / срещу спирката ...
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2018 Firma.bg. Всички права запазени.