Болкан Талант

Населено място: Варна / Варна
Адрес: Варна
Уеб сайт: balkantalent.bg/
Описание:
Болкан Талант ООД е иновативна и развиваща се с бързи темпове компания в областта на Човешките Ресурси и подбора на персонал. Екипът ни търси и открива талантливи, опитни и креативни професионалисти и помага на компаниите да допълнят екипа си с най-подходящите хора. Предлаганите от нас решения в областта на Човешките Ресурси включват: подбор на персонал – административен персонал, специалисти, експерти, среден и висш ръководен персонал; помощ в освобождаването на служители; центрове за оценка на персонала. Централният ни офис е в гр. Варна и работим основно в Източна България –Варна, Русе, Бургас, Велико Tърново и т. н.
Наш основен приоритет е успеха на нашите клиенти и за да го постигнем ние комбинираме най-добрите практики и иновативни методи за търсене и подбиране най-квалифицираните професионалисти.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 382
Болкан Талант в Варна можете да намерите на телефон 052917007. Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма Болкан Талант е обновена на: 16.09.2013 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2018 Firma.bg. Всички права запазени.