Бочев Транспорт ЕООД

Населено място: София - град / София
Адрес: ж.к. “Сухата река” бл. 14
Уеб сайт: bochevtransport.com/
Описание:
Бочев транспорт предлага превоз на товари на територията на София и по-големите градове в страната. Фирмата има дългогодишен опит в товарния транспорт и подхожда индивидуално към своите клиенти. Комуникацията с тях се осъществява лично и подходът е персонализиран, за да може да се избере най-изгодно и разумно решение за превозвания товар. Транспортните услуги за на конкурентни цени и се предлагат отстъпки за редовни превози.
Транспортната фирма разпоклага с камиони и бусове с различна височнина и товароносимост, снабдени с всички необходими съоръжения, които укрепват товарите. Освен това, се предлага и комплексно обслужване – пренос от врата до врата, хамалски услуги, опаковане на мебели офис оборудване и др.
Предимството на Бочев транспорт е, че винаги се съобразява със своите клиентите, с техните изисквания и естеството на превозвания товар. Фирмата предлага най-гъвкавите решения за транспортни услуги в удобно за клиентите време.
Разположение на картата
Сподели във Facebook в Twitter Чрез e-mail
Видяна: 413
Бочев Транспорт ЕООД в София можете да намерите на телефон 0888081914; 0878651970; 089574. Фирмата извършва дейност "".
Информацията за фирма Бочев Транспорт ЕООД е обновена на: 03.10.2013 г.

Още фирми от


БГ СТАРС

Пловдив, ул. Богомил №19

ВК Конверт

Перник, ул.Стара планина 101

УНИПАЙП ООД

София, Студентски град ул. Пъстър свят ...

"Лятови" ООД

София, ул. Васил Левски 8
 

Вход в бизнес портала

Полезни линкове

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2018 Firma.bg. Всички права запазени.